Проекти

БИСИ ЦЕНТАР се наоѓа на топ локација во Центар, позади поликлиника Идадија до средното уметничко училиште. Во близина на градинка и основно училиште, далеку од сообраќајниот метеж, а сепак во мирно маало во самиот Центар.
На истиот принцип на работа како и БИСИ КАРПОШ, при изградбата на БИСИ ЦЕНТАР беа користени најквалитетните материјали и врвна опрема. Ексклузивноста на оваа станбена зграда се препознава по ултра модерната фасада.
БИСИ ЦЕНТАР беше започната септември 2012 година, а вселива беше април 2015.

Претходни Проекти

  • БИСИ Центар

  • БИСИ Карпош

Идни проекти

  • БИСИ Водно

  • БИСИ Козле

Да ја Изградиме Вашата Иднина

Тел: +389 (0) 70 410 014
Тел: +389 (0) 78 332 898

www.bisi.mk
ivicamk@gmail.com
ул. Лондонска бб, Скопје