Ние ја Градиме Вашата Иднина

БИСИ ДООЕЛ

Визијата на БИСИ е да создадеме препознатлив бренд во градежништвото, кој на пазарот ќе се истакнува по својата уникатна архитектура и понуда на ПРЕМИУМ станбени и деловни објекти.

Мисијата на БИСИ е да им понудиме на клиентите високо квалитетен производ, кој вклучува изградба на станови и деловен простор по највисоки стандарди, со најсофистицирани материјали, на ексклузивни и атрактивни локации.

Вредности на кои се темели работењето на БИСИ

Премиум Квалитет

Уникатен Дизајн

Највисока Безбедност

Топ Локација

Најголема Еколошка Одговорност

БИСИ КАРПОШ

Станови во ПРВИОТ ПРЕМИУМ станбено-деловен комплекс во Македонија БИСИ КАРПОШ се наоѓа на ТОП локација на ул.Лондонска во Тафталиџе 1!

 • ПРВ станбено-деловен комплекс со УЛТРАМОДЕРЕН ДИЗАЈН изведен од ТРИ типа на фасади (вентилирачка, структурално-стаклена и демит)
 • ПРВА комерцијална градба на станови со СТАКЛЕНИ ЅИДОВИ и прозори со НАДСТАНДАРНИ ДИМЕНЗИИ на отвори со
 • ТРОСЛОЈНО стакло SAINT GOBAIN и алуминиумски систем ELVIAL XCLUSIVE 86i со неверојатна топлотна изолација (Ug 0.6)!
 • ПРВ станбен комплекс со надворешна термоизолација од 10 см и вентилирачка фасада изведена со алуминиумска подконструкција и најквалитетен италијански композитен материјал LAMINAM! #MarbleEffect #WoodEffect
 • Екста безбедносни огради на сите балкони и високи прозори (француски тераси) од ламинирано 5.5.1 стакло со хромирана алуминиумска шина и ракохват!
 • ПРВА зграда со ШЕСТ(6) ПРЕМИУМ лифтови од најпознатиот светски производител SCHINDLER ПРВ станбен објект вo Македонија со ДВОСТРАНА изолација KNAUF DECIBEL помеѓу станови!
 • ПРВА станбена зграда со ДУПЛИ безбедносни врати на секој кат! Највисок безбедносен систем на домовите со 50 камери и 24 часа обезбедување!
 • ПРВА зграда во Македонија БЕЗ БЕЛИ ХОДНИЦИ! Подовите и ѕидовите на ходниците на СИТЕ КАТОВИ ќе бидат обложени во комбинација на МЕРМЕРНИ ПЛОЧКИ, 3Д ТАПЕТИ и ДРВЕНИ ПАНЕЛИ!
 • Сопствено ПОДНО ГРЕЕЊЕ во сите станови од најпознатиот бренд ELEKTRA!
 • НАДСТАНДАРНИ надворешни безбедносни врати од 220см со дополнителна звучна изолација и ДВЕ брави за највисока заштита!
 • Внатрешни ЦПЛ ланимирани масив врати со 3Д облоги на крило и италијански оков. Со вградена камена волна за дополнителна звучна изолација!
 • ПРВА класа на шпански плочки и санитарија ROCA и GROHE!
 • ПРВА зграда во Македонија со 1 класа на ТРОСЛОЕН паркет (60 евра/м2) во сите домови!
 • Ексклузивна електрична галантерија од реномираниот производител LE GRAND од Франција!
 • Инсталација на најнова технологија на ВИДЕОФОНИЈА во секој стан со дигитални 10”TOUCH DISPLAY!

Побарајте го ВАШИОТ ДОМ во најубавата и најквалитетна зграда во Скопје!
Цена: 1260 – 1410 €/M²
Инфо: 078 33 28 98

Тип На Станови 1

Тип На Станови 2

Тип На Станови 3

Тип На Станови 4

Тип На Станови 5

Тип На Станови 6

Тип На Станови 7

Тип На Станови 8

Тип На Станови 9

Тип На Станови 10

Тип На Станови 11

Тип На Станови 12

Тип На Станови 1

Тип На Станови 2

Тип На Станови 3

Тип На Станови 4

Тип На Станови 5

Тип На Станови 6

Тип На Станови 7

Тип На Станови 8

Тип На Станови 9

Тип На Станови 10

Тип На Станови 11

Тип На Станови 12

Да Jа Изградиме Вашата Иднина

Тел: +389 (0) 78 332 898
www.bisi.mk
ivicamk@gmail.com
ул. Лондонска бб, Скопје