БИСИ КОЗЛЕ

БИСИ КОЗЛЕ е најновиот ЛУКСУЗЕН станбено-деловен објект кој целосно ги поместува границите на досегашните станбено-деловни градби во Македонија!

Во состав на објектот се наоѓаат:
• 1.070 m2 деловен простор со висина од 3,4m;
• 1,600 m2 станбен простор, во два влеза, 22 станови од 27m2 до 163m2;
• 30 паркинг места

Завршетокот на градбата се очекува да биде март 2023!

ПРЕЗЕМИ КАТАЛОГ

ПОГЛЕДНИ КАТАЛОГ