БИСИ КАРПОШ

ПРВ ПРЕМИУМ станбено-деловен комплекс БИСИ КАРПОШ! Објектот е изграден на улица Лондонска во најубавата скопска урбана населба ТАФТАЛИЏЕ 1.

Во состав на комплексот се наоѓаат:
• 1.400m2 деловен простор со висина од 5m;
• 1.300m2 станбен простор од 40m до 172m2;
• 14 паркинг места на 4 подземни нивоа;
• 62 високи подруми (3,4m) од 5m2 до 25m2!

ПРЕЗЕМИ КАТАЛОГ

ПОГЛЕДНИ КАТАЛОГ